Sommerhus til salg - snefoto migogvejen - Her er plads til din annonce - top

 

(læs videre under annoncen)

IdeCentret Casper med maling ny 2

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Genåbningsplanen for Danmark indeholdt ikke endelig nyt for større forsamlinger som f.eks. musikfestivaler. Vi er derfor i kapløb med tiden, og i respekt for jer publikum, for alle de frivillige hjælpere og for økonomien ser vi os desværre nødsaget til at aflyse Park Rock 2021, skriver arrangørerne på Facebook.

- Da vi aflyste sidste år, havde vi aldrig troet, at vi skulle komme dertil igen, men der er simpelthen for mange ubesvarede spørgsmål. Nogle få af dem er: Hvor mange må forsamles til august? Vi har allerede solgt 2000 billetter, men må vi ikke forsamles så mange, kan vi jo ikke gennemføre. Hvor stort må musikbudgettet være, for at det løber rundt? Der er stor forskel på, om der må være 2000 eller 3000 deltagere, lyder det videre.

- Det er Skodborg Idrætsforening, der står bag Park Rock, og igennem alle 14 år vi har afholdt Park Rock, har økonomisk ansvarlighed været afgørende for, hvordan vi har gennemført. Som Styregruppe kan vi ikke se os selv i spejlet og sige, at vi er økonomisk ansvarlige, hvis vi tager chancen, fastslår styregruppen.

- Vi håber, at alle, der har billet, endnu engang vil ombytte billetten til 2022, hvor vi føler os helt sikre på, at vi kan gennemføre som de tidligere år med program og billetsalg fra november 2021, lyder det videre.

(Arkivdronefoto: LLN Press©)

cs nørregade 90 kr

(tryk på annoncen og se mere)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft