migogvejen - Her er plads til din annonce - top migogvejen - læses gratis migogvejen - topannonce - nyheder i mailbox

Ikke kun lokale butikker og foreninger støtter anlægget af minigolfbanerne i Rødding - der er også privat støtte.

 

(læs mere under annoncen)

Vejen Gymnasium og HF

(vil du vide mere om uddannelserne, så tryk på annoncen)

 

 

- De fleste huller er solgt til lokale forretninger og foreninger. Ud over det har Susanne/Thue Uhre Lauridsen og Anette/Torben Falkenberg givet et flot sponsorat på hver 5000 kr, fortæller centerleder Klaus Svendsen i en pressemeddelelse.

Begge par ønsker med dette bidrag at være med til at skabe nogle områder i byen, som skaber liv og glæde for byens borgere og for besøgende og gæster i Rødding Centret.

Klaus Svendsen er selvfølgelig glad for, at der er borgere, som på den måde bakker op om nye tiltag, som giver et stort løft til Rødding Centret, de mange foreninger, som afholder træningslejre i centret, og ikke mindst de mange turister, der vælger Rødding som overnatningssted.

Ud over den 18 huller store minigolfbane med udfordringer i forskellige sværhedsgrader etableres der også et legeområde med udfordrende motorikbane, legeredskaber for de små, boldspilsområde samt et overdækket hygge-/spiseområde, som kan benyttes af alle.

- Byens borgere kan specielt få gavn og glæde af området. Gå en tur i og omkring centret. Tá madpakken med, leg løs i området og spis efterfølgende den medbragte mad i den overdækkede hytte. Da alt ligger i tæt tilknytning til svømmehallen, kunstgræsbanen, bowling, biografen og andre aktiviteter i centret, skal dette nok blive et positivt sted at opholde sig, påpeger Klaus Svendsen.

Aktivitetsområdet ved Rødding Centret er som tidligere omtalt på migogvejen.dk i fuld gang med at anlægge minigolfbanerne.

(Foto: PR-foto)

 

migogvejen.dk har tidligere omtalt arbejdet med at anlægge minigolfbanerne:

http://migogvejen.dk/rodding/2406-golfbaner-set-fra-oven 

http://migogvejen.dk/rodding/2372-ny-golfbane

 

 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft