Den ekstra hånd - top - kasserer Antenneforeningen Vejen - topannonce Frøs Sparekasse - jan-mar 2023 Agroland - åbningstilbud Skjern Bank - rigtig størrelse

Når en række af medlemmerne i Dansk Limousine Forening åbner stalddørene på lørdag, får alle mulighed for at komme helt tæt på dyrene.

 

(læs videre under annoncen)

KK Partner

(tryk på annoncen og se mere)

 

- Vi håber at se folk fra både by og land, lyder det fra Allan Lorentzen, Gesten, der er formand for foreningens område syd.

Han åbner selv døren til stalden på Egholt Skovvej 3 ved Egholt lørdag 29. januar i tidsrummet 10-16, hvor der bliver rig lejlighed til at se, hvordan dyrene har det i en moderne besætning.

- Her hos os vil der være lejlighed til at komme tæt på de 13 køer, tyrene og kalvene, og jeg forventer, at der bliver lejlighed til at se nogle næsten nyfødte kalve, fortæller Allan Lorentzen, der også er aktiv med sine dyr på dyrskuer.

I fjor satte coronaen en stopper for det traditionelle åbent-hus-arrangement i limousineforeningen, men nu er muligheden igen til stede, og der bliver åbent hus flere steder i landet. Her i området åbner også Bent Jessen, Gjerndrup, for sin besætning.

Som Allan Lorentzen siger:

- Forbrugerne får også mulighed for at komme ud og se, hvor det gode kød kommer fra.

(Fotos: LLN Press©)

 

allan lorentzen 21 01

Allan Lorentzens fire år gamle tyr blev i fjor far til 100 kalve.

 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->