Den ekstra hånd - top - kasserer Antenneforeningen Vejen - topannonce Agroland - åbningstilbud Frøs Sparekasse - jan-mar 2023 Skjern Bank - rigtig størrelse

 

(læs videre under annoncen)

myreekspressen

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

Arbejdsgruppen har nu lagt sig fast på, at den nye butik skal bygges på Andstvej, og sagen ligger nu hos Vejen Kommune.

»Området er ikke omfattet af en lokalplan og er i kommuneplanen udlagt som boligområde. Gennemførelse af projektet kræver, at der laves en lokalplan og et tilhørende kommuneplantillæg«, lyder det fra kommunen.

Derfor indleder kommunen nu arbejdet med planarbejdet i form af lokalplan 318 og et kommuneplantillæg.

»Der har gennem flere år været arbejdet for at flytte og udvide købmanden i Gesten til en ny og mere synlig beliggenhed i nye og større bygninger. I tilknytning til den nye købmandsbutik ønskes der etableret en tankstation.

Flere placeringer har været drøftet, og projektet ønskes etableret på det nordøstlige hjørne af Gestenvej og Andstvej på adressen Andstvej 13 og 15. Placeringen er valgt efter dialog mellem en projektgruppe fra Gesten og administrationen i Vejen Kommune. Eksisterende bygninger forventes nedrevet. Der er stor lokal opbakning til projektet, og en del af finansieringen af projektet kommer fra en lokal indsamling. I forbindelse med projektet kan der evt. laves enkelte nye boliger« skriver forvaltningen til medlemmerne i økonomiudvalget.

 

(læs mere under billedet)

andstvej 20 01

 

Bag projektet står en arbejdsgruppe, og projektet er klart - »Når min købmand bliver til vores - et fælles projekt for Gesten og omegn«.

Gruppen har udarbejdet en skitse for hele projektet, der slutter af et billede af Dannebrog og en melding om, at der 1. decemberf 2021 er »indvielse og åbning af Min Købmand«.

Ved den nye butik skal der placeres et tankanlæg, og al ind- og udkørsel kommer til at ske på Andstvej.

På forhånd er der givet tilsagn om anparter for godt to millioner kroner, men der satses på yderligere salg. Hele projektet er ifølge materialet opgjort til 11,4 millioner kroner.

Planen er en byggestart i marts 2021.

(Foto + dronefoto: LLN Press©)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->