Skjern Bank - vi er lige i Bramming Antenneforeningen Vejen - topannonce

Området har fået en ny købmand.

Det er den 29-årige Mads Hoffmann, der har overtaget posten som købmand i Løvbjerg i Vejen, hvor han afløser Peter Klavsen, der er skiftet til Løvbjerg i Fredericia.

 

(læs videre under annoncen)

Midtgaard & Thomsen

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Mads Hoffmann stammer fra Randers, hvor han gik fra at være flaskedreng til at være afdelingsleder i Føtex, inden han i fire år var ansat i Løvbjerg Trøjborg i Aarhus.

- Jeg var souschef i Trøjborg og fik så tilbuddet om at få min egen butik her i Vejen, og det var et step, jeg ikke ville sige nej til, siger Mads Hoffmann til migogvejen.

Han er meget ny her i området.

- Jeg har intet kendskab til byen, men det skal jeg nok få. Jeg bosætter mig her 1. juli for at lære byen og området at kende.

I starten er selve byen dog ikke det vigtigste:

- Nu gælder det først og fremmest om at lære medarbejderne og butikken at kende, men også kunderne, lyder det videre fra købmanden.

De første kunder har også hilst på ham uden at kende ham.

- Det er en dejlig oplevelse, at kunderne siger hej, når de kommer reelt uden at vide, hvem jeg er. Det ville ikke være sket i Aarhus, konstaterer Mads Hoffmann.

Han glæder sig til at lære kunderne at kende og meldingen er klar:

- De skal have en go' oplevelse, når de kommer her og handler, og som butik skal vi være en integreret del af byen og handelen og er en del af handelsstandsforeningen, fortæller Mads Hoffmann til migogvejen.

Han har været i gang i Vejen i nogle uger og føler sig godt modtaget, og senere inviterer han kunderne ind, så de kan hilse på ham.

(Foto: migogvejen©)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->