Den ekstra hånd - top Skjern Bank - vi er lige i Bramming Antenneforeningen Vejen - topannonce

Holsted er populær blandt nybyggere, og Vejen Kommune har netop sat syv nye byggegrunde i udbud på Overmarken i Holsted.

 

(læs videre under annoncen)

Gadeberg Begravelsesforretning

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Salget af byggegrunde i Holsted har været stigende de seneste år, hvor Vejen Kommune siden 2020 har solgt 12 byggegrunde i henholdsvis Marsvænget og på Overmarken i Holsted.

Den øgede efterspørgsel har fået kommunen til at fremrykke udstykningsplanen for nye byggegrunde i Holsted til 2022 fremfor 2023, hvor byggegrundene oprindeligt skulle have været byggemodnet.

- Vi har virkelig kunne mærke en stor interesse for de kommende byggegrunde på Overmarken i Holsted. Der er efterhånden modtaget mange henvendelser fra både interesserede købere og spændte naboer, som ser frem til, at den sidste etape på Overmarken står færdig. Derfor er det glædeligt, at vi havde mulighed for at byggemodne området et helt år tidligere end først planlagt, siger Rikke Gaarde Andersen, salgsmedarbejder i Teknik & Miljø, i en pressemeddelelse.

De nye byggegrunde ligger placeret i forlængelse af den sydlige del af Overmarken og grænser dermed op til Højmarkskolen og fodboldbanerne ved idrætscenteret Medius.

Byggegrundene er lige nu i udbud frem til 30. juni, hvor man som køber har mulighed for at byde på en eller flere af grundene. Byder man på flere, kan man prioritere dem.

Når udbuddet er slut, vil grundene blive fordelt til højest bydende. De grunde som ikke bliver solgt i udbuddet, vil blive sat til salg på hjemmesiden.

Her vil alle kunne reservere og købe grundene efter først til mølle-princippet.

www.vejen.dk/byggegrunde kan man finde udbuddet og se flere informationer, herunder salgsplanen, priser, måleblade, tilbudsblanketter mv.

(Dronefoto af de nye byggegrunde: Vejen Kommune)

Skjern Bank - i Vejen 13.-17. juni

(tryk på annoncen og se mere)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->