Antenneforeningen Vejen - topannonce Skjern Bank - vi er lige i Bramming

Fremtiden for LAG Vejen-Billund er uvis, men der er millioner at hente.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen Teaterforening - Dyrene i Hakkebakkeskoven

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Den nuværende LAG Vejen-Billund stopper med uddeling af midler senere dette år, men hjælper alle ansøgere færdig med igangværende projekter, skriver udviklingskonsulent Merethe Juul i en pressemeddelelse.

- Der er samtidig igangsat en proces med etablering af en ny LAG, som har til opgave at udvikle landdistrikterne i Vejen og Billund kommuner i perioden 2023-2027. Til arbejdet følger ca. 2,5 mio. kr. pr. år til projekter i landdistrikterne, lyder det videre.

Den nuværende LAG har taget initiativet til at igangsætte processen og inviterer alle interesserede i begge kommuner til at komme og deltage i informationsmødet om at deltage i arbejdet i den lokale aktionsgruppe.

På informationsmødet vil de tilstedeværende beslutte, om der skal etableres en ny LAG i det geografiske område, som den nuværende bestyrelse lægger op til.

- Vi har siden 2015 uddelt tilskud til mange spændende projekter i både Billund og Vejen kommune, og jeg håber, at mange er interesseret i det fortsatte arbejde med udviklingen i landdistrikterne i vores område. Med arbejdet vil du være med til at skabe arbejdspladser og mere liv i landdistrikterne i begge kommuner, siger formand Børge Jensen, Sdr. Hygum, i pressemeddelelsen.

Fremtiden drøftes ved et informationsmødet mandag 25. april på Skovpavillonen i Holsted.

(Genrefoto: LLN Press©)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->