Den ekstra hånd - top Antenneforeningen Vejen - topannonce Skjern Bank - vi er lige i Bramming

I morgen slår Aldi dørene op til den nye butik på Nørregade 77 i Brørup.

- Den nye butik er både større og mere kundevenlig end Brørups tidligere Aldi-butik, skriver Aldi i en pressemeddelelse.

 

(læs videre under en annonce)

Brørup Hallerne - motionscentret

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Kunderne kan se frem til en butik på 1200 kvm. Udeområdet er også prioriteret og moderniseret, og her finder kunderne 70 rummelige og let tilgængelige parkeringspladser med to ladestandere, lyder det videre.

Solcellerne på taget af den nye butik leverer grøn strøm til butikken. På solrige dage kan solcelleanlægget producere mere strøm end butikken forbruger, men den overskydende strøm går ikke til spilde. Solcelleanlægget leverer nemlig også strøm til de to elbil-ladere på parkeringspladsen, som kunderne kan benytte, mens de handler.

Distriktschef Ronnie Jørgensen har længe set frem til at slå dørene op til en flot, moderne Aldi i Brørup:

- Aldi har udviklet sig meget de seneste år, og det bliver godt at kunne vise både eksisterende og nye kunder, hvad en spritny Aldi kan byde på.

, der ser frem til åbningsdagen, har selv været på lidt af en Aldi-rejse:

- Jeg blev ansat som ungarbejder tilbage i 2013 i Nyborg. Siden har jeg arbejdet i forskellige Aldi-butikker, afsluttet Aldis elevuddannelse, og i juni i år kunne jeg fejre 1-års-jubilæum som butikschef, lyder det fra Mia.

- Vores kunder i Brørup glæder sig til butiksåbningen og spørger ofte, om vi snart er klar. Det er stort for mig at kunne invitere kunderne ind i en lys, rummelig og overskuelig butik, siger butikschefen.

Når butikken åbner vil det være med festlig stemning, højt humør og åbningstale fra borgmester Frank Schmidt-Hansen (C).

Med åbningen kommer Aldi tilbage sin normale adresse, efter der har været etableret en midlertidig butik i byggefasen.

 

aldi 22 05

Butikschef Mia Dahl Christoffersen

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->