Den ekstra hånd - top - kasserer Skjern Bank - rigtig størrelse Antenneforeningen Vejen - topannonce Agroland - åbningstilbud Frøs Sparekasse - jan-mar 2023

- Skål og til lykke.

Sådan lød det bl.a. fra lederen af Lille Veum i Brørup, Gunnar B. Viuff, da bo- og beskæftigelsescentret onsdag eftermiddag inviterede indenfor til officiel indvielse af otte nye boliger.

- Det er en glæde, at vi i dag officielt kan indvie de otte nye boliger her på Lille Veum, lød det fra borgmester Egon Fræhr (V).

Boligerne er overtaget af otte borgere, der nu kommer i større og mere tidssvarende boliger efter hidtil at have boet i boliger opført i 1950-erne.

De nye boliger er på 63 kvadratmeter med en overdækket fordelingsareal, skur, personalerum mv. Der er i alt bygget 752 kvadratmeter til en samlet pris på godt 14 millioner kroner.

- Alle jer borgere, der bor her, får støtte og vejledning til små og store gøremål, hvilket er en opgave, som de tilknyttede hjemmevejledere fra Vejen Kommune vil gøre en indsats for fortsat at løse på bedste vis, lovede Egon Fræhr.

- For jer har det fra første spadestik og til nu været en spændende periode - ind imellem også bøvlet, men nu er I flyttet ind,og alle på Lille Veum glæder sig til at udnytte de nye rammer fuldt ud, noterede borgmesteren.

Han takkede de implicerede, inden der blev råbt hurra.

- De nye boliger og hele Lille Veum fortjener et hurra, konstaterede Egon Fræhr.

(Fotos: LLN Press©)

 

 

veum07veum07veum07veum07veum07veum07

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->