Antenneforeningen Vejen - topannonce Den ekstra hånd - top

CORONA: Udviklingen i corona-tallene her i området ser godt ud. Ifølge Statens Serum Institut er der de seneste syv dage seks personer, der er testet positiv med covid-19. Det giver en incidens på 14,1 - altså antal smittede pr. 100.000 indbyggere.

Tre af de seks bor i Vejen Sogn, mens de andre bor i Skrave, Gesten og Askov.

 

* * *

 

BRAND: Igen i nat kom der en melding om brand i en halmstak, og brandfolkene fra Brørup måtte ud af sengene. Adressen var igen Okslundvej 66, Okslund, hvor der stadig er ild i det hø og halm, der natten til søndag blev kørt ud af den brændende lade. Det viser endnu engang, at det er vanskeligt at få slukket alle gløder i hø og halm. Alarmen i nat lød klokken 03.55.

 

* * *

 

KØREKORT: Det vil også fremover være muligt at komme til køreprøve i Vejen. Vejen er en af 57 byer rundt i landet, hvor der fra 1. oktober vil være muligt at forsøge at tage kørekortet.

- Antallet af steder, du kan gå til køreprøve til almindeligt kørekort, bliver fastholdt på samme niveau som hidtil, når Færdselsstyrelsen overtager prøveafviklingen fra politiet, skriver Færdselstyrelsen i en pressemeddelelse.

Fra 1. oktober bliver det prøvesagkyndige fra Færdselsstyrelsen, du møder, når du skal aflægge køreprøve.

Det blev besluttet som en del af politiforliget i december 2020, at Færdselsstyrelsen skulle overtage køreprøveafviklingen pr. 1. oktober 2021, og siden forliget har styrelsen arbejdet intenst på blandt andet at afklare, i hvor mange og hvilke byer, prøveafviklingen kunne ske.

Selvom køreprøveområdet bliver samlet helt hos Færdselsstyrelsen fra efteråret, er der ting, som forbliver helt, som det plejer. Når du skal til at tage kørekort, skal du fortsat kontakte en lokal kørelærer. Og det vil fortsat være kommunerne, der modtager ansøgninger om kørekort.

377 x 300 IT El Teknik

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->