Antenneforeningen Vejen - topannonce Den ekstra hånd - top

BRAND: Igen i aften - klokken 21.34 midt i fodboldlandskampen - blev brandfolkene fra Brørup kaldt til Okslundvej 66 i Okslund. Meldingen i aften lød på brand i halmstak, og det er anden gang i dag, der er kaldt til brand på adressen, hvor der natten til søndag var omfattende brand i en lade.

migogvejen har tidligere i dag skrevet om udrykningen i formiddag - https://migogvejen.dk/nyheder/112-politi/5387-store-brandskader-2

 

* * *

 

FART: Ved en fartkontrol på Esbjergmotorvejen blev 64 taget for at køre for stærkt. Fem fik en betinget frakendelse af kørekortet. Højeste hastighed 174 km i timen.

 

* * *

 

STREJKE: Strejken på landets sygehuse vil ikke påvirke behandlingen af de akutte patienter i Region Syddanmark. Konflikten kan i nogle tilfælde betyde, at planlagte aftaler på sygehusene må udskydes.

- Strejken kan få betydning for blandt andet planlagte aftaler og behandlinger på de konfliktramte sygehuse i Region Syddanmark, men vil ikke få betydning for diagnosticering og behandlingen af akutte patienter og patienter med livstruende sygdom, skriver regionen i en pressemeddelelse.

Regionsdirektør Jane Kraglund siger:

- Der bliver taget hånd om alle patienter. Et nødberedskab på sygehusene vil fortsat tage sig af diagnosticering og behandlingen af akutte patienter og patienter med livstruende sygdom. Og så er der selvfølgelig også en del aktivitet, der kører videre, som det plejer, fordi det ikke er berørt. I nogle tilfælde kan vi dog blive nødt til at udskyde aftalen med patienter. Her bliver patienten kontaktet direkte. Det sker enten via deres digitale postkasse eller ad anden vej.

Konflikten berører medarbejdere, der arbejder på udvalgte afdelinger/afsnit på bl.a. Sydvestjysk Sygehus og omfatter en række afdelinger på sygehusene i Esbjerg, Grindsted og Brørup.

 

 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->