Antenneforeningen Vejen - topannonce Den ekstra hånd - top

Brørup-Lindknud Venstre stiller med tre kandidater til kommunalvalget i november.

 

(læs videre under annoncen)

377x300 Tove Klose 2021

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Det drejer sig om fra højre Anders Jørgensen fra Brørup, Henrik Pihl Jessen fra Gjerndrup og Niels Erik Storm fra Vittrup, mens det til venstre er partiets spidskandidat, Morten Thorøe.

- Det er kommunens borgere og virksomheder, som er udgangspunktet for en velfungerende og veldrevet kommune. Det er her, den førte politik må tage sit afsæt, og dem vi skal lytte til og inddrage i processen, siger Anders Jørgensen, der formand for Brørup-Lindknud Venstre.

- I Brørup er vi inde i positiv befolkningsudvikling og har mange arbejdspladser. Det skal vores bymidte og hovedgade afspejle. Der er mange private initiativer i gang, og det må kommune benytte i sin planlægning og byudvikling, lyder det videre.

Niels Erik Storm konstaterer, at modsætningen til byerne ses i flere lokalsamfund, hvor der er udfordringer med at bevare indbyggertallet. Her skal der kigges mere specifikt på, hvad der kan gøres fra kommunens side for at styrke bosætningen. Det kan bl.a. være de transportmuligheder, vores unge har til skoler og videregående uddannelser.

- Og så skal vi være bedre til at hylde og støtte de mange frivillige kræfter i kommunen. De gør virkelig en fantastisk indsats, siger Niels Erik Storm.

- Lokalsamfundene i Vejen Kommune har masser at byde på, men det kræver, at vi lytter og får skabt de bedste vilkår for at engagere sig lokalt både foreningsmæssigt og erhvervsmæssigt. Vi har en af Danmarks bedste erhvervsservices, og det skal vi forsætte med at have, mener Henrik Pihl Jessen, der vil arbejde for en tiltrængt omfartsvej i Brørup.

Borgmesterkandidat Morten Thorøe konstaterer, at Brørup-området er i rivende udvikling. Der er masser af potentiale, som skal udnyttes i årene fremover.

Mandag aften afholder Venstre i Vejen Kommune i øvrigt fælles opstillingsmøde i Brørup Hallen.

(Foto: PR-foto)

MC Syd bundannonce

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->