Den ekstra hånd - top Antenneforeningen Vejen - topannonce

Aldi i Brørup skal brækkes ned.

 

(læs videre under annoncen)

KK Partner bund rettet

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Ikke fordi Aldi forlader byen - snarere tværtimod.

- Vejen Kommune har modtaget en ansøgning om udarbejdelse af en lokalplan til en ny og større Aldi-butik på Nørregade 77 i Brørup, skriver forvaltningen til politikerne i økonomiudvalget.

- Den eksisterende butiksbygning på adressen lever ikke op til koncernens aktuelle krav, og der ønskes en ny, moderne bygning i stil med den ny-åbnede Aldi i Vejen. Opgraderingen af Aldi-butikken vurderes at være en positiv udvikling for Brørup, idet forholdene moderniseres, og den lokale handel dermed kan fastholdes fremadrettet, lyder indstillingen til politikerne.

Økonomiudvalget skal sige god for, at der etableres en ny lokalplan - lokalplan 321 og kommuneplantillæg 26 - Centerformål ved Aldi i Brørup.

Projektet omfatter nedrivning af den eksisterende butiksbygning og to nabo-beboelsesbygninger (Nørregade 73 og 75) og opførelse af ny og større butiksbygning.

Indkørselsforhold til kundeparkering ændres ikke. Der etableres ny overkørsel til vareindlevering og evt. personaleparkering i den sydlige del af arealet.

Udvidelsen af butikken med inddragelse af matrikler mod syd kræver udarbejdelse af en ny lokalplan. Der udarbejdes sideløbende et kommuneplantillæg for at skabe det kommuneplanmæssige grundlag for den nye butik.

Planerne skal i offentlig høring i fire uger, når de senere er udarbejdet.

(Foto: LLN Press©)

 

migogvejen skrev forleden om Nettos planer om udvidelse:

https://migogvejen.dk/brorup/4558-plan-for-udvidelse

aldi brørup lokalplan

Den nye lokalplan for den nye Aldi dækker dette område.

 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->