Antenneforeningen Vejen - topannonce Den ekstra hånd - top

En ny lokalplan skal bane vejen for en udvidelse af Netto i Brørup.

 

(læs videre under annoncen)

377 x 300 Parykspecialisten

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Salling Group ønsker at udvide Netto-butikken på Søndergade 27 i Brørup og har i den forbindelse erhvervet naboejendommene på Søndergade 29 og Fredensvej 1a. Dermed skabes mulighed for at udvide det bebyggede areal og opgradere til en mere tidssvarende Netto-butik, lyder sagsfremstillingen fra den kommunale forvaltning til politikerne i kommunens økonomiudvalg.

- Udvidelsen vurderes at være en positiv udvikling for Brørup, idet forholdene moderniseres, og den lokale handel dermed kan fastholdes fremadrettet, skriver chef for Erhverv & Borgerservice, Peer M. Rexen, om det, der skal blive lokalplan 322 - Centerformål ved Netto i Brørup.

Nettos planer kræver en ny lokalplan.

I forbindelse med projektet nedrives den eksisterende bebyggelse på Søndergade 29 og Fredensvej 1a, som tidligere husede en radioforretning.

Eksisterende indkørsel ændres ikke, men der ønskes en ny ekstra overkørsel til Søndergade syd for den nuværende indkørsel.

Det konstateres samtidig, at projektet giver nogle trafikmæssige udfordringer og nogle støjmæssige påvirkninger. Det vil blive behandlet i den videre proces.

Når lokalplanen er klar hos kommunen, skal den i høring i fire uger.

(Foto: LLN Press©)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->