Den ekstra hånd - top Antenneforeningen Vejen - topannonce

- Frivillige er fundamentet i det danske foreningsliv. Uden de frivillige vil vi, som forening, ikke kunne bestå, som vi gør i dag.

 

(læs videre under annoncen)

Tove Klose NY

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Sådan lød det fra formanden for Brørup GF, Michael Mikkelsen, da han sammen med formanden for klubbens fodboldudvalg, Ebbe Jensen, gæstede familien Simonsen.

- Uden foreningslivet i byerne, og specielt i småbyerne, vil en fundamental del af byernes sammenhold forgå, og netop derfor er den frivillige kraft så vigtig - det giver os sammenhængskraft, fortsatte Michael Mikkelsen.

Og det var ikke tilfældigt, at ordene kom hos Jennifer og Michael Wiese Schack Simonsen - de er blandt de meget aktive i Brørup GF primært i fodboldafdelingen.

- Speciel i denne tid er frivillige en mangelvare i det danske foreningsliv, og det rammer os hårdt. Tiderne har ændret sig, og den generelle befolkning glemmer vigtigheden af de frivillige kræfter, påpegede Michael Mikkelsen.

Sådan er det ikke for familien Simonsen.

- Vi i BGF er benovet over den iver, I griber de frivillige opgaver an på. Måden, hvorpå I inddrager hele familien og virkelig forsøger at inddrage hele jeres eget netværk til at tage del i det frivillige fællesskab, er intet mindre end beundringsværdigt, fastslog formanden.

- I har begge været aktive spillere gennem flere år i BGF og har i den seneste årrække påtaget jer flere og flere træneropgaver. Det seneste år har i haft hele syv hold under jeres kyndige hænder. Herunder har I, egenhændigt, startet et nyt sandkasse hold op – med succes.

- Derudover samler i teten op og får sat orden i tingene, når der er behov for det. Lavet opråb til byen, når arbejdshænder ellers er umulige at finde – og dette vel og mærket på helt eget initiativ. I tager stor, del i Luroptoget, hvor I igen, gang på gang, støtter op og stiller til start, sammen med spillere fra jeres mange hold, som i naturligvis holder 100 procent styr på undervejs. Kort sagt – I er fantastiske. I er definitionen af sammenhængskraft.

- Vi vil med denne beskedne hilsen vise vores ydmyge taknemmelighed og hermed udnævne jer begge som BGF-ildsjæl. Tak - tusinde tak for jer, var meldingen til parret og deres tre børn.

Børn, der naturligvis alle spiller fodbold. Michael Wiese Schack Simonsen har været træner de seneste 5-6 år, mens Jennifer kom med et par år senere.

(Fotos: LLN Press©)

 

brørup gf hæder 20 02

Jennifer og Michael Schack Simonsen er udpeget som ildsjæle i Brørup GF for deres store indsats for fodbolden, hvor de i øjeblikket træner syv hold. Blandt spillerne er Jamie (3), Mikkel (10) og Mynthe (6). Familien er her omgivet af formanden for Brørup GF, Michael Mikkelsen (t.v.), og fodboldformand Ebbe Jensen. (Foto: LLN Press)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->