Antenneforeningen Vejen - topannonce Den ekstra hånd - top

Det er højsæson for pakker til julegaver, og her er julebrødrene Benny og Brian Lillelund klar til at hjælpe.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen IC ny i fitness

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Omvendt er der ingen hjælpepakker til det unikke julemuseum, Lillelunds Julemuseum, ved Sønderskov.

Her i julens højsæson må brødrene som andre kulturelle ting lukke ned grundet de nye coronarestriktioner i området, men nedlukningen skal ske med maner:

- Vi har brug for jul og glade oplevelser. Onsdag 16. december til kl. 16 kan du møde alle de glade og sjove nisser, som holder julefest på museet, inden vi også må lukke ned på grund af corona, lyder det fra brødrene.

De lægger ikke skjul på, at de er ærgerlige over og kede af at skulle lukke netop nu. Derfor holdes der åben i dag mellem 12 og 16.

- Vil du nå en sidste juleoplevelse i vores festlige, hyggelige og unikke rammer - fuld af jul, farver og glad energi - så kig forbi , lyder opfordringen.

- Samtidig kan du købe en julegave i butikken til en, du holder af, eller gaven til dig selv, som kan holde julen i live. På den måde støtter du vores julemuseum, der ikke er omfattet af hjælpepakker, så vi også næste år kan åbne for vores magiske juleunivers, lyder det fra brødrene, der håber på mange gæster på denne sidste åbningsdag i 2021.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->