migogvejen - Her er plads til din annonce - top migogvejen - læses gratis migogvejen - topannonce - nyheder i mailbox

 

(læs videre under annoncen)

Tove Klose NY

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Fra 1. september er der i Brørup Sundhedscenter åbnet et nyt lokalt rådgivningstilbud til både kræftpatienter, pårørende og efterladte, hvor de gratis kan få hjælp af en professionel rådgiver.

Det nye rådgivningstilbud er blevet til i et tæt samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og Vejen Kommune.

Jørgen Thøgersen (A), som er formand for udvalget for sundhed, kultur og fritid i Vejen Kommune siger i en pressemeddelelse:

- Det er rigtigt positivt, at vi nu har et lokalt tilbud. Når et menneske rammes af kræft, så påvirker det den person, der får sygdommen, men også de pårørende. Med et lokalt tilbud sikrer vi, at hjælpen og støtten er lidt tættere på i en ofte hård og usikker tid.

Kræftens Bekæmpelse tilbyder hjælp og støtte over 40 geografiske steder i Danmark og arbejder for, at kræftramte ikke skal køre for langt for at få den vigtige hjælp. Tidligere har kræftpatienter i kommunen skullet køre til Vejle, og det kan være en barriere for at opsøge den vigtige hjælp og støtte, men nu er det slut med at køre langt, og det skaber glæde hos Kræftens Bekæmpelse.

- Jeg er både stolt og glad over, at det nu er lykkedes lokalforeningen i samarbejde med Vejen Kommune at åbne en lokalrådgivning. Indtil nu har kræftpatienter og deres pårørende skullet køre den lange tur til Esbjerg eller Vejle, men det er slut nu. Med det nye tilbud er der mulighed for at få hjælp i nærmiljøet. Jeg er sikker på, at lokalrådgivningen vil kunne hjælpe mange kræftpatienter, pårørende og familier, der har behov for støtte, siger lokalforeningsformand i Vejen, Kirsten Rasmussen.

Den nye lokalrådgivning er en forsøgsordning på foreløbig to år og vil have åbent hver tirsdag i lige uger fra kl. 09.00 - 13.00 på Brørup Sundhedscenter med tidsbestilling på telefon 79 96 64 34.

(Foto: PR-foto)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft