Den ekstra hånd - top - kasserer Skjern Bank - rigtig størrelse Antenneforeningen Vejen - topannonce

Se flere nyheder...

Du kan finde flere nyheder ved at klikke på by-navnene i menuen øverst på siden og under Nyheder findes endnu flere artikler fra Sport, Politi, Erhverv, mv.

Et godt spørgsmål, for der er ingen tvivl om, at der sker en masse, men hvad og hvor?

Det vil »www.migogvejen.dk« gerne fortælle dig og vores andre læsere, og derfor har vi et godt tilbud til områdets foreninger - gratis optagelse i vores kalender.

Kalenderdelen skulle nu være oppe og køre, men den er kun noget værd, hvis aktiviteterne er på.

Derfor giver vi tilbud til alle foreninger om at få arrangementer med i kalenderen.

Og ja - der er naturligvis nogle begrænsninger, men det kan du høre nærmere om ved hendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Udgangspunktet er klart - det gælder arrangementer, hvor alle er velkomne med eller uden entre. Vi bringer således ikke ting, hvor kun medlemmerne må deltage.

Samtidig er der tilbud om, at der kan købes link og/eller omtale af det pågældende arrangement i kalenderen.

Det kan være link til hjemmeside, til Facebook eller til stedet, hvor billetter kan købes, men den korte meddelelse er altså GRATIS.

De gratis meddelelser om f.eks. fastelavnsarrangementer, gymnastikopvisning, foredrag, koncerter, byfester eller lignende offentliggøres i kalenderen op til en uge før afviklingen.

Det kan dog aftales, at det bringes tidligere. Eksempler kan allerede nu ses i kalenderen. Blandt dem er et arrangement med modeltog, hvor der er  gratis tekst, men også tilkøbt link og omtale.

Jeg er klar til at lægge på aktivitetskalenderen, så bare få det sendt.

 

 

nyhedsbrev luft

hvadkortebrandbilerneefter

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

kalender

Har du en historie..?

kontakt

- så send en besked til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller her på kontaktsiden.

Hvis det er her og nu, det sker så send en sms på 40 53 96 19

-->