Rødding
Vejen Vinduespudsning - top migogvejen - Her er plads til din annonce - top

Programmet for Park Rock 2020 i Skodborg er nu på plads, og igen er der spændende navne på plakaten.

 

(læs mere under annoncen)

MCSyd

 

 

Midt om natten, Johnny Madsen, Birthe Kjær & Feel Good Band, Medina, Scarlet Pleasure, Saveus og Carpark North og Midt om Natten er de kunstnere, gæsterne kan opleve lørdag 15. august.

Det bliver 15. udgave af Park Rock.

- Vi er allerede begyndt at glæde os til at forberede en festlig dag til alle vores trofaste og forhåbentlige nye publikummer, siger formand for Styregruppen i Park Rock, Jan Thomsen.

- Vi har syv bands på programmet i 2020. Det er et mere, end vi plejer, og kun to af dem har spillet til Park Rock før, så hele fem nye bands, som er helt oppe i tiden og spilles ofte i radioen og også på de større festivaler end vores i Danmark, noterer Jan Thomsen.

Styregruppen består fortsat af Malene Roland, Henriette Adelhorst, Arne Christensen og Jan Thomsen, hvortil kommer en række frivillige hjælpere.

Billetsalget starter 29. november - Black Friday - kl. 16.00.

- Ud fra erfaringen til 2019, så har vi sat 700 stk. voksenbilletter til salg med 100 kr. i rabat pr. billet. Sidste år var de 400 stk., vi satte til salg Black Friday, solgt på 35 sek., så vi troede, at systemet var gået ned, for det overgik fuldstændigt vores egen fantasi for, hvor populært vores festival er blevet, fortsætter Jan Thomsen.

(Arkivfoto: LLN Press)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft