Rødding
migogvejen - Her er plads til din annonce - top

I lørdags havde 35 Jels-vikinger sat hinanden stævne i Foreningshuset ved Jels Søbad for at samle ideer til udviklingen af både forretningen og foreningen Jels Vikingespil.

 

(læs mere under annoncen)

Tove Klose

 

 

Jels Vikingespils bestyrelse havde inviteret sine afdelingsledere og deres souschefer til en dag med fokus på, hvordan vikingespillet i Jels kan udvikle sig de næste år.

I fem timer blev der drøftet konkrete forslag til de fem hovedområder, som de fremmødte fandt allervigtigst.

I løbet af dagen kom der mange ideer til, hvordan vikingernes festsal, Valhal, fremover kunne fungere. Særligt var der fokus på, at der både kunne ske fysiske forandringer i festsalen og ændringer i den oplevelse, som vikingespillets gæster kunne få på hverdage, når fægtekampene på den smukke friluftsscene er forbi, lyder det i en pressemeddelelse.

I de øvrige grupper var blikket særligt rettet indad i foreningen. Her blev der både diskuteret, hvordan vikingespillet bedre rekrutterer nye og samtidig fastholder de, der er i flokken.

Temaerne i højsædet var frivillighed, fællesskab og kommunikation.

Jels Vikingespils formand, Janus Lynggaard, fortæller i pressemeddelelsen, at der hele dagen var en rigtig god og energisk stemning i Foreningshuset.

Samtalerne fortsatte i frokostpausen, og der var ivrige spørgsmål og kommenterer, da dagen blev afrundet med en fælles opsamling fra arbejdsgrupperne.

- På sådan en dag får vi for alvor bevis for, at der virkelig er noget at bygge på i Jels Vikingespil. Nu er det så op til bestyrelsen at få samlet trådene og lave en plan for, hvordan og i hvilken rækkefølge alle de mange ideer kan gennemføres, noterer formanden.

(Foto: PR-foto)

 

 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft