Rødding
Vejen Vinduespudsning - top migogvejen - Her er plads til din annonce - top

Det gør noget godt for både krop og sind, når du går.

Med projekt »Gang i livet« ønsker Vejen Kommune at få flere borgere ud at gå og skabe en lang række gåfællesskaber.

 

(læs mere under annoncen)

Ide Centret

 

 

Som opfølgning på foredraget med overlæge, professor og forfatter Bente Klarlund i Troldesalen torsdag aften afvikler Vejen Kommune fire gå-arrangementer hos lokale virksomheder rundt i kommunen.

Primo Vinduer A/S i Lintrup er første stop mandag aften.

Her tøvede administrerende direktør Kristian Andersen ikke med at takke ja, da Vejen Kommune henvendte sig om de ville være vært for et arrangement.

- Som alle andre virksomheder er det selvfølgelig vigtigt for os, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det bliver de ved at bevæge sig, og det bliver de bestemt også ved, at vi har et godt fællesskab og laver noget sammen på arbejdspladsen. Derfor kan vi sagtens se en idé i at være med i dette projekt. Samtidig er det også vigtigt for os, at vi viser vores virksomhed frem, især for de borgere, der bor i lokalområdet, siger Kristian Andersen, der glæder sig til at tage imod de mange gæster, lyder det i en pressemeddelelse.

De fire virksomhedsarrangementer får besøg af professionel walker Heidi Møller.

Hun har virksomheden »Gå mig glad« og vil fortælle om, hvorfor det ikke er spild af tid at gå. Hun giver inspiration til at komme i gang, hvordan man holder motivationen og fortæller ikke mindst, hvorfor det er så godt at gå sammen med andre.

Og så hører der selvfølgelig en gåtur med hvert sted.

De fire gå-arrangementer holdes hos lokale virksomheder, der alle er vært ved en forfriskning undervejs. Alle kan være med, det kræver ingen tilmelding - men der kan læses mere om de enkelte begivenheder på www.facebook.dk/vejenkommune under begivenheder:

16/9 18.00-20.00 Primo Vinduer, Gl Møllevej, 5 6660 Lintrup
17/9 11.00-13.00 Udviklingsparken, Sdr. Tingvej 10, 6630 Rødding
24/9 10.00-12.00 Phønix Tag Materialer, Vester Allé 1, 6600 Vejen
2/10 18.30-20.30 Schrøder, Søndermarken 2A, 6670 Holsted

På billedet ses til venstre Heidi Møller, Gå mig glad, professionel walker og oplægsholder, og til højre Cecilie Weisz Andersen, Primo Vinduer, ansvarlig for eventen.

(Foto: Pressefoto)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft