Rødding
migogvejen - Her er plads til din annonce - top

»I valgkampen bliver der givet mange løfter om penge til det ene og det andet. Men afgørende for, at der kan gives pege til noget som helst, er, at vi har nogle virksomheder, som har nogle vilkår, så de kan producere, sælge varer og ikke mindst kunne eksportere uden alt for mange hindringer og besvær«, lyder det i en pressemeddelelse fra Venstre i Vejen.

I forbindelse med valgene besøgte Asger Christensen, der er lokal kandidat til EU-parlamentet for Venstre i Sydjylland, og Venstres lokale medlem af folketinget, Anni Matthiesen, i dag firmaet RØ-KA A/S i Rødding for at høre om firmaet og deres udfordringer med at skaffe medarbejdere samt eksport og konkurrencesituationen for dem.

Firmaet eksporterer 95 procent af deres produktion, og de har forhandlere i 16 forskellige lande, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Hele produktionen foregår i Rødding.

RØ-KAs indehaver, Kim Levandowski, fortalte de to kandidater om firmaet, som oprindeligt blev grundlagt i 1950, men som har været igennem skiftende ejere og var næsten lukket, da Kim Levandowski tog over for nogle år siden.

Firmaet har megen fokus på fremtidens udfordringer i form af at gøre produkterne mest muligt energibesparende, ligesom de miljøagtige påvirkninger af firmaets produkter også har en høj prioritet i de løbende videreudviklinger af firmaets produkter, men som Kim Levandowski gjorde opmærksom på, er det også vigtigt, at reglerne følger med og tilgodeser sådanne tiltag, da kunderne ellers måske vælger produkter, som ikke i samme grad sparer på energien og skåner miljøet.

Kandidat til EU-parlamentet Asger Christensen (V), formand for Venstres kommuneforening i Vejen kommune Jan Møller Pedersen, Folketingsmedlem Anni Matthiesen (V) og til højre Niklas Milthers fra Venstres EU-udvalg hørte Kim Levandowski RØ-KA fortælle om udvikling og problemer.

(Foto: Privat)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft