Rødding

Praktiske hensyn er årsagen til, at en række vælgere i Skodborg og Jels ved de kommende valg skal stemme på en anden adresse end sidst, og i Læborg er EU-valget flyttet.

 

(læs mere under annoncen)

Skaarups Auto

(tryk på annoncen, hvis du skal have hjælp til bilen)

 

 

Når stemmeberettigede borgere i Jels og Skodborg inden længe har mulighed for at afgive deres stemme til EU-valg og folketingsvalg, så skal de kaste et ekstra blik på stemmesedlen.

Her vil der nemlig stå en anden adresse og et andet afstemningssted, end der plejer. Årsagen til flytningen er for begge steders vedkommende et ønske om at sikre endnu bedre forhold for afstemningen end hidtil.

- Afstemningsstederne flyttes af praktiske hensyn, blandt andet fordi de nuværende lokaler ofte er lejet ud til andre arrangementer. Det drejer sig også om lysforhold og temperatur i lokalet. Der handler om at sikre optimale afstemningsforhold, også i fremtiden, siger Lise Bechgaard Krabbe, afdelingschef i Intern Service i Vejen Kommune i en pressemeddelelse.

I Skodborg flyttes afstemningen til SFO-lokalerne i Børnecentret, og det er skoleleder Heidi Slominski glad for:

- Børnecentret ser det som en fordel, og vi vil benytte muligheden for at lave emnedage omkring valg og demokrati. Mange af vælgerne vil være forældre til børnene i centret, som kan stemme i forbindelse med aflevering eller afhentning af deres børn, forklarer Heidi Slominski.

Lise Bechgaard Krabbe supplerer:

- Det er gode og lyse lokaler med et tilstødende lokale med køkken til pauserum. Der er mulighed for at skabe et flow, hvor vælgerne kommer ind af én dør, bliver ledt igennem valghandlingen og ud af en anden dør. På den måde bliver der ingen flaskehals ved, at vælgerne skal ud og ind af samme dør.

I Jels bliver det nye afstemningssted aulaen på Jels Skole.

- Lokalerne er handicapvenlige med elektronisk døråbner og handicaptoilet. Der er masser af parkeringspladser i skolegården med adgang fra Dixensgade, forklarer Lise Bechgaard Krabbe videre.

Skoleleder Jakob Ville tilføjer:

- På valgdagen lukker vi skolegården for elever og flytter rundt på vores inventar. Men det gør vi gerne. På den måde oplever vores elever også valghandlingen helt tæt på.

Et andet afstemningssted, der flytter, er i Læborg. Her er der dog kun tale om en midlertidig flytning.

Afstemningsstedet i Læborg er ved EU-valget flyttet til multihuset. Ved folketingsvalget er valget tilbage i forsamlingshuset, som er det sted, der normalt anvendes til valg i Læborg.

(Arkivfoto: LLN Press)

 

 

 

En brand spærrer Skodborgvej - i morgen aften.

 

(læs mere under annoncen)

Franks Tøj

(tryk på annoncen og få inspiration til tøj, fodtøj og vin)

 

 

Det er sjældent, brandfolkene på forhånd kan fortælle, hvornår de skal i aktion, men det kan de nu.

I morgen aften skal de til en større brand - dog kun i form af en øvelse.

Det er Trekantområdets Brandvæsen, der afvikler en beredskabsøvelse i skovområdet, Præsteskoven, ved Rødding.

En øvelse, der bl.a. omfatter brandværnene i Skodborg, Rødding og Jels, og øvelsen vil også give en del ekstra trafik i området.

I forbindelse med øvelsen spærres Skodborgvej af på strækningen mellem Langetvedvej og Dovervej i tidsrummet kl. 18:15 til kl. 22:30.

Der opsættes på stedet omkørselsvejledning.

»Vi beklager de gener, det måtte medføre«, lyder det fra Vejen Kommune.

(Illustration: Vejen Kommune)

 

 

Også her på St. Bededag er der mange konfirmationer rundt i landet.

 

(læs mere under annoncen)

LLN Press/migogvejen

(tryk på annoncen og se flere lokale nyheder)

 

 

I Rødding Sognekirke er det tid for årets tredje og sidste konfirmation.

Tre piger og otte drenge konfirmeres af sognepræst Erling Kristensen, og det var både spændte og forventningsfulde unge mennesker, der var klar til konfirmationen.

Der var dog også lidt sommerfugle i maven hos nogen, for gør jeg det nu rigtigt i kirken.

Efter kirken er der tid for den store fest i forsamlingshuse, festlokaler, kroer eller derhjemme.

(Fotos: LLN Press©)

 

konfirmation rødding 2

Mia Ravn Andersen, Karen Thorøe Hjortebjerg og Penelope Madsen var de tre piger, der fredag var klar til den sidste af de tre konfirmationer i Rødding Sognekirke. (Foto: LLN Press©)

 

Bestyrelsesmødet i Rødding Centret blev i eftermiddag forstyrret af et stort rykind.

Det skulle dog vise sig, at de var mere end velkomne.

 

(læs mere under annoncen)

Franks Tøj

(tryk på annoncen og få inspiration til tøj, fodtøj og vin)

 

 

UdviklingVejen uddeler hvert år en turismepris til en turismevirksomhed i kommunen, som fortjener anerkendelse for deres indsats i og for erhvervet. Alle ca. 160 turismevirksomheder har mulighed for indstille modtagere, og en dommerkomité bestående af de seneste tre års modtagere beslutter, hvem der skal have prisen og med hvilken begrundelse, og de var rigt repræsenteret ved dagens overrækkelse.

- Dette års dommerkomité har besluttet, at UdviklingVejens turismepris 2019 skal gå til centerleder Klaus Kjældgaard Svendsen og Rødding Centret, lød det fra formanden for Udvikling Vejen, Ole Stubbe.

- Du har, siden du kom her til Rødding i 2015, fintunet konceptet »Alt under et tag« - også til turister. Alt under et tag er svømmehal, idrætshaller, bowling, biograf og spisested og overnatningsmuligheder. Du har iværksat upshining af gange, lokaler og café-miljøet i centret, så det fremstår indbydende. I har kreeret nye arrangementer med hidtil uset kreativitet i retning af Haloween-svømning i blodrødt vand, og I har arrangeret filmforevisning af Dødens Gab, hvor biografsædet var skiftet ud med en badering i svømmehallen, lød en del af begrundelsen.

- Du har udvidet Rødding Centrets overnatningskapacitet med både værelser og de seks nye runde hytter på en lokalforankret finansieringmodel, og du har mindst en håndfuld projekter i gang med faciliteter på udendørsområdet. Alt sammen med det sigte at øge kvalitet og kapacitet med fokus på turister og flere gæster til centret. Og du får trukket gæster til. Du og holdet bag dig har 10-doblet antallet af overnatninger fra 2015 til 2019, fortsatte Ole Stubbe.

- Her sker jo så det samme som i vores øvrige turismevirksomheder, der udvider aktiviteterne: Der bliver brug for at ansætte personale. Så her bidrager Røddingcentret til statistikken Kontur for Vejen Kommune fra Region Syddanmark. Det er den, der viser, at der er sket en 25 procents vækst i antallet af arbejdspladser inden for turisme i Vejen Kommune mod 12 procents vækst på landsplan, forklarede formanden.

Tre kollegaturismevirksomheder i Vejen kommune bragte Klaus Kjældgaard Svendsen og Rødding Centret i forslag som modtager af turismeprisen her i 2019.

- Indstillingerne nævner især de mange tiltag, som du har taget for at udvide faciliteterne til gæster i og omkring centret, det øgede antal overnatninger, de mange faciliteter under et tag og dit mod, engagement og medspil i mange sammenhænge. Du har skabt gode samarbejdsrelationer til centrets forskellige samarbejdspartnere, og handelslivet i byen tænker du også på. Vi hører også om dit engagement i forhold til samarbejde med det øvrige turisterhverv og samspillet om at give gæsten den bedste oplevelse af området, løs rosen til centerlederen, der også er repræsentantskabs- og bestyrelsesmedlem i UdviklingVejen, fortalte Ole Stubbe, inden han og direktør Ulrik Kragh overrakte beviset.

(Fotos: LLN Press©)

turismepris 4turismepris 4turismepris 4turismepris 4

 

 

»I valgkampen bliver der givet mange løfter om penge til det ene og det andet. Men afgørende for, at der kan gives pege til noget som helst, er, at vi har nogle virksomheder, som har nogle vilkår, så de kan producere, sælge varer og ikke mindst kunne eksportere uden alt for mange hindringer og besvær«, lyder det i en pressemeddelelse fra Venstre i Vejen.

I forbindelse med valgene besøgte Asger Christensen, der er lokal kandidat til EU-parlamentet for Venstre i Sydjylland, og Venstres lokale medlem af folketinget, Anni Matthiesen, i dag firmaet RØ-KA A/S i Rødding for at høre om firmaet og deres udfordringer med at skaffe medarbejdere samt eksport og konkurrencesituationen for dem.

Firmaet eksporterer 95 procent af deres produktion, og de har forhandlere i 16 forskellige lande, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Hele produktionen foregår i Rødding.

RØ-KAs indehaver, Kim Levandowski, fortalte de to kandidater om firmaet, som oprindeligt blev grundlagt i 1950, men som har været igennem skiftende ejere og var næsten lukket, da Kim Levandowski tog over for nogle år siden.

Firmaet har megen fokus på fremtidens udfordringer i form af at gøre produkterne mest muligt energibesparende, ligesom de miljøagtige påvirkninger af firmaets produkter også har en høj prioritet i de løbende videreudviklinger af firmaets produkter, men som Kim Levandowski gjorde opmærksom på, er det også vigtigt, at reglerne følger med og tilgodeser sådanne tiltag, da kunderne ellers måske vælger produkter, som ikke i samme grad sparer på energien og skåner miljøet.

Kandidat til EU-parlamentet Asger Christensen (V), formand for Venstres kommuneforening i Vejen kommune Jan Møller Pedersen, Folketingsmedlem Anni Matthiesen (V) og til højre Niklas Milthers fra Venstres EU-udvalg hørte Kim Levandowski RØ-KA fortælle om udvikling og problemer.

(Foto: Privat)

 

Så er det slut med at sætte sig til computeren for at bestille billet til årets Park Rock i Skodborg.

 

(læs mere under annoncen)

Myreekspressen

(tryk på annoncen, hvis du er træt af myrer inde eller ude)

 

 

 

- Vi har udsolgt på nettet, fortæller Jan Thomsen fra Skodborg Park Rock til migogvejen.

Der kan dog stadig være chance for at finde ledige billetter, hvis man ønsker at deltage. Dagli'Brugsen i Skodborg og Kvickly i Vejen har måske stadig enkelte billetter.

- Hvis de har, vil vi skrive det på Facebook, men det kan ikke være mange, noterer Jan Thomsen.

Han glæder sig over, at det er gået så stærkt med salget.

- Fedt, lyder det om salget af de 3200 billetter.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

parkrock udsolgt

 Så er det slut med at købe billetter på nettet til årets Park Rock i Skodborg.

 

 

Igen søndag er der mylder på festivalpladsen i Jels, men nu gælder det oprydningen efter de to dages Festivalhal.

 

(læs mere under annoncen)

Ide Centret

 

 

- Det er altid hård kost at skulle rydde op, lyder det fra arrangør, Thomas Klintrup.

Omvendt sker det på baggrund af et vellykket arrangement.

- Det har været genialt at udvide til to dage, og det har været to lækre dage, siger Thomas Klintrup til migogvejen dagen derpå.

Sådan et arrangement har kostet nogle kræfter, men ikke mere, end han er klar med en gentagelse næste år.

Som hidtil falder også den femte Festivalhal den anden weekend i maj, og det bliver næste år bededag og så lørdag - mere præcist 8. og 9.maj.

- Jeg har fået sindssyg mange gode tilbagemeldinger på festivalen, noterer Thomas Klintrup.

Det giver gejst til at arbejde på den næste Festivalhal.

- Folk har været vilde med programmet, og jeg skal nu i tænkeboksen for at leve op til det næste år, fortsætter initiativtageren og arrangøren.

Han har endnu ikke styr på, hvor mange gæster, der har været til dette års festival, men det kolde vejr fredag betød, at det var lidt presset, men vejret lørdag var perfekt til Festivalhal, hvis man kom i det lune tøj.

- Vi solgte mange armbånd i døren, og gæsterne forsynede sig godt i baren, så jeg er tilfreds, konstaterer Thomas Klintrup dagen derpå.

Dronebilledet er taget lørdag først på eftermiddagen, hvor der allerede var mange gæster.

(Dronefoto: LLN Press©)

 

thomas klintrup 1

Thomas Klintrup ved præsentationen af programmet for 2019 - nu skal der laves aftaler for 2020. (Arkivfoto: LLN Press©)

 

Det er højsæson for konfirmationer i disse uger.

 

(læs mere under annoncen)

Zero - sommer

 

I dag har der været konfirmationer i flere af områdets kirker - bl.a. Rødding Sognekirke.

Det var den anden af tre konfirmationer i kirken i år, og her var 10 konfirmander på plads.

Inden den officielle del af dagen i kirken fik vi et foto af konfirmanderne og sognepræst Erling Kristensen.

På fredag skal han i gang igen, når det gælder årets tredje konfirmation i kirken.

(Fotos: LLN Press©)

 

toke mathias

Toke Hesselberg og Mathias Jønsson var to af dagens konfirmander i Rødding, og de glædede sig til konfirmationen og festerne i henholdsvis Hønsehuset og Hotel Skibelund Krat. (Foto: LLN Press)

 

Tørt og sol, men lidt køligt.

Sådan har vejret været ved førstedagen af årets Festivalhal i Jels.

 

(læs mere under annoncen)

Franks Tøj

(tryk på annoncen og få inspiration til både tøj, fodtøj og vin)

 

 

Det krævede blot, at gæsterne skulle sørge for at få det rigtige tøj på, så de forskellige koncerter fra de to scener kunne nydes.

Lørdag fortsætter arrangementet, og her ser det ud til, at vejrguderne skinner på arrangørerne, om end temperaturen ikke bliver sommerlige.

Her er der igen masser af store navne på plakaten, hvor det er Queen Machine, der lukker den store scene.

Igen i år er der bygget en stor plads op, og for første gang er der to scener, og arrangøren, Thomas Klintrup, glæder sig over et godt billetsalg, om end der begge dage sælges billetter ved indgangen.

(Fotos: LLN Press©)

 

 

festivalhal 15festivalhal 15festivalhal 15festivalhal 15festivalhal 15festivalhal 15festivalhal 15festivalhal 15festivalhal 15festivalhal 15

 

Der er lagt op til en weekend med knald på i Jels.

Både fredag og lørdag står der topnavne på scenerne i forbindelse med årets Festivalhal.

 

(læs mere under annoncen)

Toyota - aygo

(tryk på annoncen og se, hvad der måske skal være din kommende bil)

 

 

- Jeg glæder mig til at give publikum en stor oplevelse, og både fredag og lørdag er der faktisk stadig mulighed for at købe en-dags-billetter, fortæller arrangør Thomas Klintrup til migogvejen.

Mens musikerne først lægger ud fredag eftermiddag, har der allerede i en uges tid været masser af liv i festområdet.

- Vi mangler faktisk kun nogle småting, inden vi er færdige, lød det torsdag eftermiddag fra Thomas Klintrup.

Han glæder sig til i år at kunne præsentere et program over to dage og glæder sig over et godt billetsalg, hvor gæsterne i år kan lytte til musik på to scener.

Festivalhal kører både fredag og lørdag, og Thomas Klintrup noterer, at han og de mange frivillige ikke er trætte:

- Jeg tænker bestemt, at vi er klar igen næste år. De første 300 billetter er faktisk solgt, fortæller Thomas Klintrup under den sidste opbygning, hvor de frivillige igen og igen kommer og skal have svar på nogle praktiske ting, der skal være på plads, når de første gæster går gennem indgangen.

Gæster kan opleve bl.a. Lars Lilholt Band, Poul Krebs, Hush, Anne Dorte og Maria, Tom Donovan, Dizzy Mizz Lizzy, Queen Machine, Michael Falch, Dodo and the Dodos, The Sandmen og Moonjam.

(Fotos: LLN Press©)

 

festivalhal 4festivalhal 4festivalhal 4

 

 

 

Der bliver også i år tilbudt en juleaften for enlige og ensomme i Rødding.

Det ligger fast takket være en uventet sponsorgave.

 

(læs mere under annoncen)

Myreekspressen

(tryk på annoncen, hvis du er træt af sommerens mange myrer)

 

Det er Cheshunt Chapter Esbjerg, der har givet formålet et tilskud på 5000 kroner.

- De gør virkelig en forskel for mange, og jeg fik et hint om deres gode initiativ, og vi har derfor besluttet at støtte dem, lyder det fra chaptrets mester, Peter Wind, Rødding.

Andre steder kan det være en forening, der afvikler sådanne juleaftens-arrangementer, men i Rødding er det Anja og Jens Olesen, der som privatpersoner inviterer indenfor.

- Med tilskuddet er der ingen tvivl om, at vi også tilbyder arrangementet i år, lyder det fra Anja og Jens Olesen.

Det bliver dermed syvende gang, de byder indenfor til juleaften i Aktivitetshuset i Rødding.

Deltagertallet veksler meget fra år til år. Det første år var der 12, mens rekorden lyder på 32 deltagere.

Arrangementet 24. december afvikles takket være forskellige sponsorer, og i år er der altså også kommet penge fra frimurerlogens chapter i Esbjerg, men pengene kan måske strækkes over flere år.

- Vi opfordrer til at sponsere gaver til os via vores Facebook-gruppe, »gør en forskel (juleaften)«, fortæller Jens Olesen.

Der skal bruges mange ting sådan en aften, for der skal også være pakker. Det handler ikke om julegaver, men de mange pakker, der er med i det traditionelle pakkespil, der vækker stor jubel.

Hver deltager betaler 200 kroner for at være med, og det dækker hele arrangementet og dermed også julemaden, der serveres som buffet.

- Det er primært ældre mennesker, der kommer, og de er heldigvis gode til at hjælpe, noterer arrangørerne, der hvert år får tak for arrangementet og opfordres til at gentage successen.

Baggrunden for initiativet med at afvikle denne juleaften for enlige og ensomme er faktisk tragisk. Parret mistede i 2012 sønnen, Michael, ved en færdselsulykke.

Det fik familien til at droppe julen - humøret var ikke til det - men det kom det.

- Jeg var til et arrangement med klarsyn, hvor min søn fortalte mig, han glædede sig til igen at skulle danse om juletræet. Det gav os ideen, fortæller Anja Olesen til migogvejen.

Anja og Jens Olesen erkender, at der er meget arbejde i det, men de er ikke alene om det. I fjor havde de nogle fysiske problemer, så her tog datteren, Michelle, over, for arrangementet er blevet til en tradition - en af mange traditioner i forbindelse med julen.

(Foto: LLN Press©)

 

 

Der vil også fremover være et renseri i foderstof-afdelingen i Sdr. Hygum ved Rødding.

 

(læs mere under annoncen)

Vejen Kommune - bund

(tryk på annoncen og følg, hvad der sker i kommunalt regi)

 

 

- Det bygges op igen, men inden vi har sagen afklaret med forsikringen, kan vi ikke rigtig komme det nærmere, fortæller kommunikationsdirektør i Danish Agro, Søren Møgelvang Nielsen, til migogvejen.

Afdelingen blev raseret af en omfattende brand, og der skal gang i noget byggeri.

Om det bliver nøjagtig samme sted op af den høje silo, eller den placeres et andet sted på grunden, afgøres først, når sagen er afsluttet rent forsikringsmæssigt og vurderet i Danish Agro.

(Foto: LLN Press©)

 

migogvejen omtalte branden hos Danish Agro:

http://migogvejen.dk/nyheder/112-politi/1815-storbrand

 

 

 

Der er kamp om pladserne i lygtepælene i øjeblikket.

 

(læs mere under annoncen)

Franks Tøj

(tryk på annoncen, hvis du jagter nyt tøj, fodtøj eller en god vin)

 

 

 

Vi skal til stemmeurnerne søndag 26. maj, hvor der er valg til EU-parlamentet, og valgplakaterne er nu kommet op.

Politikerne er dog ikke ene om at jagte de gode plader i lygtepælene.

Også meldingen om besøg af cirkus med heste og klovne er oppe for at trække tilskuere.

Ovenstående billede er taget i Rødding, men situationen er den samme mange steder i kommunen.

(Foto: LLN Press©)

 

Rødding Centret præges i øjeblikket af håndværkere og et stort hul i jorden.

 

(læs mere under annoncen)

Anni - valgannonce

(tryk på annoncen og følg den lokale Folketingspolitiker)

 

 

Det gælder arbejdet med at lave nye, moderne springfaciliteter i centret.

Springgrave og stortrampoliner  etableres i forlængelse af opvisningshallen og koster bl.a. plads i depotrummene.

Projektet koster mere end to millioner kroner og skal stå færdigt i slutningen af sommerferien.

Foreløbig er de ikke færdige med at grave ud, så de nye faciliteter kan komme ind.

(Fotos: LLN Press©)

 

 

rødding centret 4rødding centret 4rødding centret 4

 

Sæsonen for motorcykler er i gang, og især det fine vejr lokker mange ud på de to-hjulede.

 

(læs mere under annoncen)

Vejen Kommune - bund

(tryk på annoncen og følg, hvad der sker i Vejen Kommune)

 

 

 

Det mærkede man også hos MC Syd i Sdr. Hygum, da der blev holdt åbent hus. Vejret var ikke så godt som i fjor, så besøgstallet var mindre.

Der var dog alligevel mange, der kiggede forbi for at se på nogle af de mere end 300 motorcykler, der altid er i butikken.

Ud over motorcyklerne kunne gæsterne også se på det stadig større udvalg af tilbehør til kørerne - ikke mindst sikkerhedsudstyret.

(Fotos: LLN Press©)

 

mc syd 4

Susanne Bechmann er klar til at hjælpe med tilbehøret hos MC Syd. Det gælder ikke mindst sikkerhedsudstyret. (Foto: LLN Press©)

 

mc syd 4

Indehaver Jimmi Kjær glæder sig over en god start på motorcykelsæsonen. (Foto: LLN Press©)

 

 

Deltagerne i cykelprojektet, »Bike 2019 - Vejen til toppen«, var for alvor kommet i modvind, da de skulle besøge Jels-firmaet Lindab A/S.

 

(læs mere under annoncen)

Troels Ravn - valg

(tryk på annoncen og læs mere om det lokale Folketingsmedlem)

 

 

En kraftig modvind mødte dem på cykelturen fra Brørup til Jels, så det krævede gode ben at nå frem.

Ikke alle havde de bedste ben, og turen tog noget længere tid end planlagt.

Hos Lindab var der imidlertid dækket op med forfriskninger og en snak om livet på arbejdspladsen efterfulgt af et besøg i produktionen.

Jels-firmaet er en af »fadderne« bag projektet, og de tog gerne imod.

- Vi vil gerne være med til at skubbe de unge i den rigtige retning, lød det fra Søren Bech, der arbejder i firmaets økonomiafdeling og er en af de 110 medarbejdere i afdelingen i Jels.

Afdelingen har været i gang siden 1992, og samlet har Lindab A/S 5100 medarbejdere.

I Jels er der i forvejen et godt samarbejde med Joncentret, og afdelingsleder Jesper Lund kunne fortælle, at der i øjeblikket er en praktikant i gang, og vedkommende kan formentlig se frem til flere timer.

- Vi vil gerne præge de unge og give dem erfaring på arbejdsmarkedet, lyder det fra Lindab.

(Fotos: LLN Press©)

 

 

migogvejen har tidligere omtalt projektet til  Alpe d'Huez i de franske alper:

http://migogvejen.dk/rodding/1867-cyklerne-er-pumpet

http://migogvejen.dk/vejen/1756-vejen-til-toppen

 

 

vejen til toppen 7vejen til toppen 7

 

Til sit første Landsmesterskab i DGI i Vejle tog Rødding IFs E-sport lørdag sølvmedaljerne med hjem i E-sportligaen.

 

(læs mere under annoncen)

Franks Tøj

(tryk på annoncen og se, hvad der rører sig i tøjmoden i øjeblikket)

 

 

I finalen tabte Rødding til Egedal fra Nordsjælland med 2-1 i sæt.

Rødding kom ellers foran med 1-0, men herefter blev der udfordringer med teknik og træthed.

Efter at have været stort bagud i tredje sæt endte afgørelsen i 8. overtid.

En kamprunde varer ca. tre timer, men finalen tog 6,5 time.

(Foto: RIF)

 

Brandfolkene har i formiddag været til brand i lægehuset i Rødding.

 

(læs mere under annoncen)

Myreekspressen

(tryk på annoncen, hvis du er træt af myrer ude og inde)

 

 

Det viste sig igen, at en ukrudtsbrænder skal bruges med omhu.

Der var gang i afbrændning af ukrudt, da ilden fik fat i noget træværk, og det blev nødvendigt at tilkalde brandvæsenet.

Skaderne på træværket blev beskedne, men røgen kunne lugtes indenfor.

Branden er er overtrædelse af Beredskabsloven.

(Fotos: LLN Press©)

 

brand lægehuset 3brand lægehuset 3

 

 

 

PostNord har i dag åbnet to nye såkaldte Collect Shops i Jels og Brørup.

 

(læs mere under annoncen)

Anni - valgannonce

(tryk på annoncen og følg det lokale Folketingsmedlems virke)

 

 

Den ene hos Jels Autoværksted og den anden hos City Kiosken i Brørup, hvor man nu kan hente sine pakker.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu rykker endnu tættere på borgerne i Jels og Brørup, når vi åbner to Collect Shops. Her kan de nemt og hurtigt hente deres pakker. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningerne er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Anja Trøjborg, distriktschef i PostNord, i en pressemeddelelse.

I de nye Collect Shops kan kunderne hente pakker og sende pakker og breve, de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid.

- Det har stor betydning for os, at vi nu kan tilbyde vores kunder endnu en god service i form af muligheden for at hente deres pakker hos os. Vi glæder os til at komme i gang og til at hilse på de nye pakkekunder, siger Niels Brændekilde, Jels Autoværksted.

Tidligere havde SuperBrugsen i Jels udlevering af pakker, men den aftale ville de ikke forlænge.

- Vi glæder os rigtig meget til at få pakkeudlevering i butikken og har en forventning om, at det i endnu højere grad vil være med til at gøre City Kiosken til et omdrejningspunkt i lokalområdet, siger Omer Bagiran fra City Kiosken.

De nye Collect Shops er blandt de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.

(Pressefoto)