Sport
migogvejen - Her er plads til din annonce - top

I forbindelse med den kommende generalforsamling i Jels IF til marts har nogle af foreningens mangeårige bestyrelsesmedlemmer ønsket at overdrage stafetten og lade nye kræfter komme til.

 

(læs mere under annoncen)

Vejen BC - 2020

(læs mere om skolens tilbud ved at trykke på annoncen)

 

 

 

Derfor inviterer den øvrige bestyrelse nye ideer og kompetencer ind i bestyrelsen.

- Det er et stort arbejde, når få personer skal løfte opgaverne. Det vil vi gerne dele ud på flere skuldre, så det bliver sjovere og mere overskueligt at være med i fællesskabet omkring driften af Jels IF i fremtiden, fortæller Dennis Kryger Sørensen i en pressemeddelelse.

Hvis du gør, som du plejer, kender du også resultatet, du plejer at få. Derfor er tiden inde til at blande kortene og se nye muligheder.

- Vi tror på, at der går medborgere rundt i byen, som ikke har relationer til Jels IF, eller som af den ene eller anden grund holder sig tilbage, og som kunne give et positivt input til udviklingen af Jels IF, mener Dennis Kryger Sørensen.

Idrætsforeningen har gennem mange år været byens omdrejningspunkt og idrætsfællesskab for hele Jels og omegn, og idrætsforeningen kan glæde sig over et støt stigende medlemsantal og en rigtig god økonomi.

Desuden viser antallet af nybyggede huse og et stigende børnetal til børnehaven og skolen, at der også i fremtiden er brug for et varieret fritids- og idrætstilbud til byens borgere.

Foreningen tæller i dag ca. 900 medlemmerne i alle aldre fra gymnastik til senioridræt til fodbold, badminton, volleyball, løb, vinterbadning og floorball.

- Vi vil gerne invitere byens borgere uanset idrætsinteresse, tilhørsforhold eller relation til idrætsforeningen til at byde ind med en hjælpende hånd til bestyrelsesarbejde eller med praktisk hjælp. Det kræver ingen forkundskaber. Vi er her for at gøre en forskel og hjælpe hinanden, og vi løfter i flok, noterer Dennis Kryger Sørensen.

Hvordan den fremtidige struktur og administrative opbygning af Jels IF skal se ud, er endnu ukendt. Men tiden for en hovedbestyrelse og otte afdelingsbestyrelser er måske talte.

I hvert fald har medlemmerne af hovedbestyrelsen og medlemmerne af de otte afdelingsbestyrelser i december og januar holdt er par møder om, hvordan modellen for fremtidens idrætsforening kunne se ud.

(Foto: PR-foto - Ingolf Andersen)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft