Følg migogvejen på Facebook  

Provokationen virkede - seniorfodbolden i Vejen Sportsforening overlever.

 

(læs mere under annoncen)

Tove Klose

 

 

Det ligger fast efter aftenens generalforsamling i Vejen Sportsforening, der samlede  mange deltagere.

Foreningens bestyrelse havde i indkaldelsen til generalforsamlingen stillet spørgsmålstegn ved, om seniorfodbolden skulle fortsætte på et højere niveau end måske serie 4 med deraf ekstra udgifter.

Det spørgsmål fik flere til at møde op til generalforsamlingen end de seneste år.

- Vi provokerede selvfølgelig, men spørgsmålet er, om vi stadig skal have seniorer eller skære ned og bruge pengene på noget andet. Hvilken vej skal foreningen, lød det fra kasserer Brian Kristiansen.

Svaret fik han under den efterfølgende debat. Flere sagde ja til at hjælpe med sponsorarbejdet, som den smalle bestyrelse ikke har haft kræfter til at gøre noget ved.

- Flagskibet i en klub er førsteholdet. Lukker seniorfodbolden, så lukker også Vejen Sportsforening, påpegede seniortræner Thomas Dinnesen.

Han og Lars Martin Gaarde overtog ved årsskiftet førsteholdet i Vejen og har arbejdet hårdt på at få gang i afdelingen, og de er hurtigt blevet en del af klubben, som de vil give et løft.

- Vi er klar med et seniorudvalg til at aflaste bestyrelsen og vil gøre det attraktivt at spille i Vejen Sportsforening, og vi har lavet et materiale til sponsorarbejdet, noterede Lars Martin Gaarde.

De er derfor klar til at fortsætte arbejdet for seniorfodbolden i Vejen og mener, klubbens førstehold skal spille højere end i serie 2.

Fra flere sider blev der også udtrykt et ønske om større samhørighed mellem seniorer og ungdom, og et af ønskerne er at få seniortræningen flyttet væk fra Vejen Hallen og op til Vejen Idrætscenter, hvor alle andre hold spiller.

Ungdomsspillerne skal se op til førsteholdet, der takket være provokationen overlever - nu skal folk bare i arbejdstøjet.

(Fotos: LLN Press©)

 

 

vejen sf generalforsamling 19 02

Lars Martin Gaarde er ikke kun ansat som seniortræner i Vejen Sportsforening. Han arbejder også ihærdigt for at få seniorfodbolden til at overleve i klubbenog mødte i aften op med reklamer for Vejen Sportsforening på bilen. (Foto: LLN Press©)