Sport

FODBOLD: Med sejren i Andst i den forgangne uge er Bække klar til næste runde i pokalturneringen. Her får det lokale serie 5 hold fordel af hjemmebane i opgøret mod FC King George, der også spiller i serie 5. Kampen er sat til tirsdag aften 30. april.

 

* * *

 

HÅNDBOLD: To sejre i tre kampe var ikke nok for Vejens U-14 håndboldpiger i 2. division til at komme helt til tops ved weekendens JM i Skjern Kulturcenter. Vejen lagde ud med en kneben sejr på 18-17 over Støvring Håndbold, mens den sidste kamp mod Mejdal-Halgård blev vundet med de samme cifre. Et knebent nederlag på 20-22 mod Team Faurskov Håndbold i den anden kamp betød, at Team Favrskov Håndbold sluttede på førstepladsen med fire points ligesom Vejen-pigerne.

 

* * *

 

FODBOLD: Brørups nyoprykkede serie 4 hold er kommet suverænt fra start med tre sejre på stribe. Søndag blev det til en sejr på 3-1 i udekampen mod Esbjerg IF 92. I samme pulje har Vejen tabt de to første kampe, og de to hold mødes tirsdag efter påske i Brørup i det første lokalopgør.

 

* * *

 

FODBOLD: I serie 3 tabte Føvling/Stenderup UI udekampen mod Lundtoft IF med 1-2. Onsdag aften får Føvling-holdet besøg af Christiansfeld IF, der har hentet fire points i sæsonens første tre opgør.

 

golf 2019 1

Vinderne fra venstre Pia Wittendorff og Jens Østergaard Petersen, Lillian og Anders Thomsen, John Erik Clausen og Lars Ibsgaard Clausen.

 

Der var rift om de 120 pladser til årets første turnering i Vejen Golfklub, men med lidt afbud kom alle fra ventelisten også med.

Vinderne blev:
A-række: Pia Wittendorff og Jens Østergaard Petersen med 41 point
B-række: Lillian Thomsen og Anders Thomsen med 41 point
C-række: John Erik Clausen og Lars Ibsgaard Clausen med 39 point