Sport

Ikke færre end 12 haller er i weekenden i brug til Vejen Håndboldklubs og FSH Holsteds store forårsstævne som afslutning på sæsonen.

 

(læs mere under annoncen)

Nørregaard biler - bund

(tryk på annoncen og se, hvad der holder i salgsafdelingen)

 

 

Det er de tre haller ved Vejen Idrætscenter, Vejen Hallen, de tre haller ved Medius Holsted, de to haller i i både Rødding og Brørup og så hallen i Skodborg, der er i brug.

Det fortæller meget tydeligt, at Vejen HK sammen med FSH Holsted har fået stablet et enormt stævne på benene for tredje gang.

- Første gang havde vi 108 hold, i fjor havde vi 141 hold, og i år har vi 169 hold fra hele landet med, fortæller en tilfreds Klaus Thomsen, formand for Vejen HK, til migogvejen.

Han gør det samtidig klart, at mæthedspunktet er nået - der er ikke plads til udvidelser med den nuværende struktur.

Der er samtidig meget logistik, der skal hænge sammen, og klubberne har lavet fem busruter, hvor busserne kører deltagerne frem og tilbage.

Og deltagere er der mange af - faktisk 1900, der samtidig skal have et sted at sove, og der er overnatning på Højmarkskolen, Østerbyskolen, Vejen Gymnasium og HF, Vejen Business College, Grønvangskolen, Egebo og Vejen Idrætscenter.

- Vi har faktisk også måttet sige nej til næsten 100 hold, som vi ikke har plads til, noterer formanden.

Vejen HK deltager med 11 hold, FSH Holsted har otte hold med, ligesom både Andst og Rødding er repræsenteret.

Der kæmpes i rækkerne U10, U12, U14 og U16.

Sådan et stævne kommer imidlertid ikke af sig selv. Det kræver masser af forarbejde og frivillige hænder under afviklingen.

- Det er dejligt med så mange frivillige, påpeger Sanne Vestergaard, der lørdag sidder og trækker i trådene i Vejen Idrætscenter.

Ud over at give deltagerne en god afslutning på sæsonen håber klubberne selvfølgelig også at komme ud af anstrengelserne med et pænt overskud.

(Fotos: LLN Press©)

 

vejen cup 6vejen cup 6vejen cup 6vejen cup 6vejen cup 6