Sport

FODBOLD: Røddings serie 2 hold får kun seks forskellige modstandere i den kommende sæson. Ravsted har været nød til at trække sit hold ud, så der vil nu kun være en direkte nedrykker. Rødding lægger i øvrigt ud med en hjemmekamp mod Hviding IF/Kvik 70 lørdag 30. marts.

 

* * *

 

HÅNDBOLD: Vejens håndboldherrer i serie 1 spillede uafgjort 30-30 i hjemmekampen mod topholdet Team Haderslev KFUM 2, der skal spille om oprykning. Vejen ligger som nummer tre af de seks hold i puljen.

 

* * *

 

CYKLING: Det er en lokal rytter, der er kaptajn, når Team Waoo i dag stiller til start i det kroatiske etapeløb Istrian Spring Trophy (UCI 2.2). Det gælder Rødding-rytteren Jesper Schultz.

Sidste år leverede holdet solide præstationer i det fire dage lange etapeløb, hvor flere topplaceringer og en sejr blev inkasseret undervejs.

Det resulterede i, at holdkonkurrencen netop blev vundet af Team Waoo, og at nuværende WT-rytter, Kasper Asgreen, endte på en andenplads i det samlede klassement.

Sportsdirektør Daniel Foder har også store forventninger til holdet i år, og han mener, at specielt Jesper Schultz kan gøre sig bemærket i klassementet:

»Jeg tror på, at Jesper Schultz er klar til at levere et godt resultat i det samlede klassement. Vi stiller med et stærkt hold, som er klar til at støtte ham på de første to etaper. Derudover har vi også Frederik Thomsen som er god opad. Rasmus Guldhammer starter hans sæson og kommer til at være en stor hjælp for Jesper«, lyder det.

Løbet starter med en kort prolog.

Team Waoo stiller med følgende ryttere: Rasmus Guldhammer, Jesper Schultz, Johan Langballe, Michael Carbel, Mathias Larsen og Frederik Thomsen.