Gesten
migogvejen - Her er plads til din annonce - top

Hos købmanden i Gesten er personalet og ejerne bogstaveligt talt gået på knæ for kunderne.

 

(læs mere under annoncen)

Troldestudiet

 

 

 

Eller rettere sagt har de været på knæ.

- Nu er vi nået dertil, hvor vi virkelig har brug for, at der bliver holdt afstand. Vi har her til aften dekoreret hele butikken med markeringstape, skrev købmand Allan Piihl Haagensen i aftes.

Det er naturligvis sket i kampen mod smittefaren, og hos Min Købmand i Gesten er der ikke kun lavet streger ved kasseområdet - hele butikken er delt op i felter.

Det pointeres, at afstandsreglerne ikke er vejledende. De skal overholdes, og med inddelingen kan kunderne følge, hvor tæt de må være på de andre kunder.

- Jeg talte med Sundhedsstyrelsen, og de opfordrer til denne afstand på godt halvanden meter, fortæller Allan Piihl Haagensen til migogvejen.

Inddelingen viser, hvordan der skal holdes afstand og minder lidt om de trekanter på motorvejen, der giver en indikation på, hvor langt, der skal være til bilisten foran.

Afstandsreglen i butikken gælder også personalet, og derfor er det ikke noget med at stå og lægge varerne på hylderne.

- Det betyder, at vi må gøre det om aftenen, og det giver selvfølgelig nogle længere arbejdsdage, konstaterer den lokale købmand.

Ud over striberne er der også hængt en plade op, så kunden ikke står tæt på kassedamen, og der er også stillet sprit op ved indgangen, og det opfordres kunderne til at bruge både ved indgangen og udgangen.

Og så er der lige det med at røre på mange forskellige varer:

»Vi henstiller også til, at der kun røres ved den vare, man ønske at købe - som de fleste har hørt, "man ser ikke med fingrene"«, noteres det.

Personalet i butikken holder også en meget stor afstand, så der fortsat kan handles trods corona-virus i omløb. Det handler om forsvarlighed.

I hele forløbet med virus har købmanden i Gesten været hurtigt ude med forholdsreglerne, så butikken kan overleve.

(Fotos: LLN Press©)

 

allan købmand 20 04allan købmand 20 04allan købmand 20 04

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft