Hjem

Nyhedsoversigt

Rødding
20. maj 2019
Rødding
20. maj 2019
Sport
19. maj 2019
Vejen
19. maj 2019
Brørup
19. maj 2019

(Dronefoto: LLN Press©)

Fuglene har mulighed for at se det hele fra et andet perspektiv, når de flyver ind over området, men nu har du faktisk også mulighed for at se det hele lidt fra oven.

Og nej, vi kan ikke give dig vinger og sende dig afsted, men takket være dronen er der nu mulighed for at få billeder - og videoer - set fra fugleperspektiv.

Mange benytter sig af den mulighed, og LLN Press glæder sig over at kunne hjælpe folk med muligheden for luftbilleder til brug på hjemmesiden, i de trykte medier, i albummet eller andre steder - kun fantasien sætter grænserne.

Vi har faktisk lige været af sted til et par firmaer, der ønskede fotos af firmaerne, men der er uanede muligheder, og ja, vi har naturligvis de nødvendige godkendelser til at måtte flyve også i byerne, men der er også begrænsninger i forhold til lovgivningen.

Herunder et par eksempler på, hvad dronen kan bruges til.

Er du interesseret eller har spørgsmål, kan du kontakte LLN Press - Leif Christensen - på 40 53 96 19

 

 

spejderhytte byggeri drone 18 01

Her er et byggeri fotograferet ved rejsegildet, men det kan også være interessant at følge et byggeri fra luften. (Dronefoto: LLN Press©) 

 

lindknudmotocross drone 1801

Sådan ser motorbanen i Lindknud ud fra oven. (Dronefoto: LLN Press©)

 

vejrupandel drone 1801

Sådan kan et dronefoto af en virksomhed ved præsentationen af de nye siloer se ud. (Dronefoto: LLN Press©)

 

vejentennis drone 1801

Der er også lejlighed til at fotografere sportsarealer som her tennisbanerne ved Vejen Idrætscenter. (Dronefoto: LLN Press©)